SignStudio geeft vorm aan uw idee...

Wij bedrukken bedrijfskleding, sportkleding en gewone vrijetijdskleding.
U kunt bij ons terecht voor t-shirts, polo's, sweaters, hemden, jassen en bodywarmers en dit zowel in unisex als in een specifieke vrouwen-, mannen- en kindermodellen. Ook in kleine aantallen voor scherpe prijzen. ( geen cliché kosten )
Raadpleeg hier deze online catalogus.

Zelf kledij leveren

Heeft u zelf kledij, dan kunnen wij deze ook voor u bedrukken. Ook drukken we sjaals, linnen en stoffen door u aangeleverd. Wij kunnen niet drukken op wol en zijde!!

Bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat het personeel netjes gekleed gaat. Een professioneel bedrukt T-shirt reflecteert vaak de kwaliteit van een bedrijf. U kan zich onderscheiden en dat zal niemand ontgaan.

Wij bedrukken zowel in kleur als in zwart/wit en u kunt zelf bepalen of u de opdruk aanlevert of wij maken een ontwerp voor u. Uiteraard drukken we zowel afbeeldingen als tekst.

Vrijetijdskleding

Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u ons ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee t-shirts wilt bedrukken.

Een leuke bedrukking ter gelegenheid van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering.

Sportkleding

Zeer belangrijk: wij bedrukken uw sporttenue. U bent dus niet verplicht om die bij ons te kopen. Wij staan garant voor een snelle afhandeling en eerlijke prijzen. Wij personaliseren ook bestaande en reeds bedrukte shirts.